Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Varbergs GIF Fotboll P14

Följ

P14

Följ oss för uppdateringar
Följ
Varbergs GIF Fotboll
Fotboll
P14
Tabell
Lag M V O F P
1 Varbergs GIF Röd 7 7 0 0 21
2 Tofta Tigers Vit 7 4 2 1 14
3 Varbergs Bois Svart 7 4 2 1 14
4 Veddige BK 7 4 0 3 12
5 Träslövsläge IF 7 3 0 4 9
6 Varbergs Bois Grön 7 2 0 5 6
7 Värö United 7 1 1 5 4
8 Tvååker/Galtabäck 7 0 1 6 1

Match

Varbergs Bois Svart

2 - 3
6 augusti 2013
19:30

Varbergs GIF Röd

Referat

Referat: Varbergs Bois Svart - Varbergs GIF Röd

El Classico ver 1.3

För tredje gången i år mötte vi Varbergs Bois och det märktes att det var premiär. Undertecknad får erkänna att det under några dagar innan matchen flaxat omkring en hel del fjärilar i magtrakten, speciellt som att det redan från början kändes som en mycket viktig match för möjlig utgång av höstens serie. Dessutom första matchen där vi möter en spelare som lämnat vårt lag ...


Efter ett välförtjänt sommaruppehåll var det så dags för premiär för det "Röda laget" i Serie A som spelas under hösten. Såhär innan skolan sätter igång är det ibland en hel del borta och vi saknade några spelare som från början skulle varit med, så vi iställde upp med lite färre spelare än tänkt.

Vid avspark kände vi oss alla taggade och spelet var var jämnt och ganska försiktigt från båda håll. Det märktes att våra killar hade viss respekt för vår tidigare GIFare som nu spelar i grönt och vi var stundtals lite för försiktiga.

Dock fick vi igång lite bättre passningsspel och efter en fin passningskomination kom vi loss och kunde sätta 1-0. Spelet rullade på och der fanns chanser år båda håll. En frispark till Bois lyckade med en hel del tur leta sig in bakom Robin som för dagen tagit Isaks plats. Den var inget att göra åt och i halvtid stod det 1-1.

Vi blev nog lite tagna av att de gjorde mål och blev lite för stillastående och stressade vilket gjrde att de fick ha bollen lite för mycket. Efter en kalabaliksituation framför vårt mål lyckade Bois peta in 2-1.

Vid avspark efter målet gav vi dock svar på tal och ett av årets mest spektakulära mål gjordes av Kenny som efter avspakens bakåtpassning drog till en riktig kanon som letade sig direkt in i Bois-målet!! Sällan har vi skådat sådan gjädje från laget efter ett mål!

Med 5 minuter kvar lyckades vi återta ledningen och höll sedan ifrån till en välförtjänt seger!

En stor eloge till Robin som gjorde en bra insats i målet.

Det kändes bra att vi trots att vi hade flera spelare borta och att Bois kanske inte hade det... (ingen mer kommentar) lyckas vinna och det ger bra självförtroende åt resten av säsongen.

/Mårten